Kultur

Höstlovstips – Bio

Kalmar län Artikeln publicerades

Ruskväder och mörka kvällar är perfekta för att kura ihop sig i en biosalong. Här är ett urval av filmer som visas under veckan:

 

Christoffer Robin och Nalle Puh – Potentiellt mysig familjefilm med Ewan McGregor som en vuxen Christoffer Robin som får hjälp av Nalle Puh, Nasse, Ior och Tiger att hitta sitt inre barn.

First Man – Den spännande historien om hur Nasa landsatte en man på månen. Även om vi vet hur det slutade är det en bra berättelse.

Lyrro – Delar av det gamla Lorry-gänget, tillsammans med några nya förmågor, ger sig på en ny film. Undertiteln Ut- och invandrarna ska anspela på att människan alltid varit på väg.

Halvdan Viking – Kändistät rulle som jämförts med Ronja Rövardotter. Halvdan möter dottern från fiendebyn, och de blir vänner. Ska de lyckas övertyga de andra om fördelarna med att inte slåss?

Halloween – För sista gången (?!) konfronteras Laurie Strode med den maskerade figuren Michael Myers som jagat henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.

 

Utomhusbio

18.00 Harry Potter och de vises sten. Ta med dig hela familjen och kom och titta på filmen! Ta gärna med filtar och varma kläder. Varm dryck, fika och tilltugg finns att köpa på Funkabo Fritidsgårds Cafégrupp. Ålder: 12-100 år, Funkabo Fritidsgård.