Debatt

”Jag besöker inte arenan så länge namnet är kvar”

Guldfågeln Arena Artikeln publicerades
Skribenten tänker inte besöka Guldfågeln Arena så länge den delar namn med kycklingfabriken.
Foto: Mats Holmertz
Skribenten tänker inte besöka Guldfågeln Arena så länge den delar namn med kycklingfabriken.

Ja så var det dags igen och troligen är väl detta bara ”toppen på ett isberg” vad det gäller Guldfågeln och groteskt djurplågeri med målsättningen att man skall tjäna mer pengar och pressa verksamheten.

Vissa kallar er/vår arena för Guldfågeln Arena som den ju heter, vissa kallar den nu ”Djurplågararenan” och andra tycker att Fredriksskans skulle vara trivsammare.

Namnet kan man väl inte göra så mycket åt i dagsläget men att nu vissa fans kallar arenan för ”Djurplågararenan” är ju ytterst allvarligt men förståeligt med tanke på vad som händer på Guldfågeln.

”Förklaringarna” från chefer etc att manipulera med procentsatser (det är ”bara” så och så många procent.....bla bla bla) eller att man alltid har som målsättning..bla bla bla eller är det bättre att köpa från utlandet bla bla bla...(vilket man naturligtvis inte heller skall göra)

Här är det bara nolltolerans som gäller.

Det hela är enormt ledsamt och förfärligt speciellt när man gång på gång nedlåter sig till att utan vidare under vidriga förhållanden plåga individer innan döden.

Troligen har man på ett uppseendeväckande sätt å det grövsta plågat mer individer innan döden än ni/vi i Kalmar FF har individer som medlemmar.

Vi utgår från att Ni kraftfullt tar detta med ledningen på Guldfågeln och bevakar dom så länge detta namn skall förknippas med Kalmar FF.

Jag har också talat ledare med i KFF som skäms över att bli förknippad med Guldfågeln numera.

För min/vår del så är det nu helt slut med att handla produkter från Guldfågeln och vi besöker inte arenan så länge nuvarande namnet finns kvar vilket är med sorg för KFF är trots allt ett härligt lag.

Nu är det naturligtvis mycket pengar som Guldfågeln ger någon och det är nog svårt att ”backa över en natt” på ett kontrakt men något måste göras, detta kan inte fortgå.

Hade det varit omvänt att klubb/spelare gjorde sig skyldiga till brott så skulle med all säkerhet sponsorer reagera och dra sig ur.

Gör något och lyssna inte bara på deras ”sjabbel babbel” för ord betyder ingenting det är bara handling som räknas! Nu får det vara NOG! Detta är djävligt vidrigt och bör ju naturligtvis bli polissak. Ibland skäms man för att vara människa faktiskt.

Mats Paulsson med flera