Ölandsbonden Simon kärleksbombas efter tv-dumpningen

Öland Artikeln publicerades
Mjölkbonden Simon Ohlsson har fått rejält med kärlekspepp sedan han blev dumpad inför rullande kameror i Bonde söker fru.
Foto: Mats Holmertz
Mjölkbonden Simon Ohlsson har fått rejält med kärlekspepp sedan han blev dumpad inför rullande kameror i Bonde söker fru.

Ståendes på flygplatsen, inför rullande tv-kameror, tvingades Simon Ohlsson från Bonde söker fru inse att Frida Eriksson inte skulle dyka upp. Nu kärleksbombas Ölandsbonden av Östra Smålands/Nyheternas läsare.

I onsdagskvällens avsnitt av Bonde söker fru skulle paret åka på en romantisk semester. Simon Ohlsson och Frida Eriksson skulle åka till Rhodos och i sällskap med tv-teamet infann sig Ohlsson på flygplatsen och inväntade Eriksson.

Inför resan hade de båda haft kontakt via sms, men Eriksson dök dock aldrig upp och vare sig Ohlsson eller tv-teamet kunde få tag i henne. Till slut tog Bonde-Simon beslutet om att åka ensam.

De hjärtskärande tv-bilderna fick tittarna att reagera starkt. På Östra Smålands/Nyheternas Facebook-sidor har många uttryckt stöd åt mjölkbonden:

"Strongt av Simon att låta teamet filma hans hjärtesorg. Önskar att han finner en toppentjej efter detta!”, skriver Inger Johansson.

"Du kommer finna en kvinna som är värd din kärlek”, skriver Carina Ekström Holm.

"Stackars Simon. Så fult gjort av henne. Hon skulle inte varit med i programmet alls. Simon du är värd nåt bättre än henne. Finner inte ord hur arg jag blir på henne”, skriver Ingela Johansson.

”Det var inte alls roligt att se dig ledsen.. Men hon är inte värd dig, du ska ha en mogen tjej som vet vad hon vill och inte någon fallfrukt.. Lycka till”, skriver Yvonne Andersson.

”Mister man en så står det tusen åter. Lycka till”, skriver Inga-Lill Åberg.

”Tycker så synd om dej hon. Var inte mogen tur att du har en sån fin kompis som kom till dej du hittar kärleken ge det tid du är en fin kille tjejerna står i kö vänta på rätta tillfället jag tyckte Amanda skulle passa dej”, skriver Anne Vonesse.

”Mycket fult gjort av henne...du är värd en bättre trofast tjej och hon finns nog bakom hörnet ska du se!”, skriver Ann Thörnblad-Lejenhammar.

I en intervju med Expressen berättar Frida Eriksson att hennes känslor för Simon försvann så fort hon lämnat hans gård på Öland.

– När jag åkte hem från Öland och landade hemma i min vardag så försvann känslorna. Eller ja, det gjorde det egentligen så fort kamerorna försvann. Det var som att jag inte hade känt någonting, allt rann av mig. Vilket var tråkigt för Simon är en jättefin kille, men det funkade inte från min sida.