Linda Bengtzing bjöd på allsång

Kalmar Artikeln publicerades
Linda Bengtzing flörtade hejdlöst med Kalmarpubliken.
Foto: Amanda Tosto
Linda Bengtzing flörtade hejdlöst med Kalmarpubliken.

Tillsammans med Barbados uppträdde Linda Bengtzing på torsdagskvällen. Det var första gången hon stod på scenen på Larmtorget och hon tog publiken med storm.

Larmtorget var fullsatt. Bredvid bänkarna satt folk i solstolar och varenda centimeter runt fontänen var upptagen. Längst fram vid scenen satt många barn som väntade på att se melodifestivalartisten uppträda. I publiken var unga Ebba Andersson med mormor Eva Andersson.

- Vi vill se Linda Bengtzing. Hon är min favoritartist och Ebba gillar melodifestivalen och musik, så jag tror hon kommer gilla henne, säger Eva Andersson.

Så fort Linda Begtzing klev upp på scenen blev det fart på publiken. Barnen sprang fram för att komma nära och de möttes med high- fives och vinkningar. När hon gick ut för att möta barnen gick hon ostadigt ut på träscenen och förklarade för publiken att hon inte ville fastna med klackarna mellan plankorna. Men efter en låt fick hon nog.

– Nej nu åker de av, sa hon och började showen barfota.

Efter ett par låtar uppmanade hon publiken att bugga och de lydde. Sen gick hon av scenen och hälsade på folket i publiken, gammal som ung. De sjöng, dansade och skrattade tillsammans innan Bengtzing återvände till scenen och fortsatte allsången på Larmtorget.