Ny chef på Kalmar Bilcentrum och Småländska Bil

Kalmar Artikeln publicerades
Småländska Bil och Kalmar Bilcentrum har fått ny vd.
Småländska Bil och Kalmar Bilcentrum har fått ny vd.

Calle Bauge är nytillträdd vd på Småländska Bil, Växjö, och Kalmar Bilcentrum, Kalmar. Han kommer närmast från en rad ledande tjänster på Holmgrens bil.

Calle Bauge har haft en lång karriär inom bilbranschen. Hans ambition i sin nya roll är att förstärka den lokala förankringen och utveckla den personliga kundservicen.

Calle Bauge  är nytillträdd vd på Småländska Bil och Kalmar Bilcentrum.
Calle Bauge är nytillträdd vd på Småländska Bil och Kalmar Bilcentrum.

- Vi ska leverera den allra bästa kundupplevelsen. Vi vill utveckla och bygga relation med våra kunder och skapa en familjär känsla. Kunderna ska kunna känna att de kan vända sig till oss med både stort och smått, säger Calle Bauge.

Enligt Bauge går vägen till bästa kundupplevelsen genom medarbetarna. Småländska Bil och Kalmar Bilcentrum kommer under Bauges ledning sätta fokus på att skapa en hög medarbetarnöjdhet genom utbildning och teamkänsla.

-Känner de anställda glädje att gå till jobbet kommer en bra kundupplevelse på köpet, resonerar han.

Bilbranschen genomgår en förändring genom att fordonsparken elektrifieras, det ställer nya krav på återförsäljarna. I en bransch där mycket sett likadant ut under decennier måste nya moment till för att möta en förändrad marknad när antalet traditionella verkstadstimmar minskar.

Calle Bauge efterträder Björn Olofsson som blir styrelseordförande i koncernen.