Pensionärsmaten

Kalmar Artikeln publicerades

Veckans matsedel

Måndag Lunch: Kroppkakor, lingonsylt. Moussaka med potatis. Dessert: Glass, chokladsås.

Tisdag Lunch: Stekt fläsk, potatis, löksås, brytbönor. Flygande Jakob, ris, brytbönor. Dessert: Aprikoskompott.

Onsdag Lunch: Fiskbiff, potatis, gurksås med dill, gröna ärter. Kokt köttkorv, potatis, persiljesås, gröna ärter. Dessert: Fruktkräm.

Torsdag Lunch: Plommonfylld köttfärslimpa, potatis, brunsås, morotsmix. Ostpanerad kycklinglårfilé, ris, tomatsås, morotsmix. Dessert: Skyrkaka, vispgrädde.

Fredag Midsommarafton Lunch: Matjesill, potatis, gräddfil, gröna ärter, gräslök. Dessert: Jordgubbar, vispgrädde.

Lördag Midsommardagen Lunch: Kalvfärsbiffar, potatis, brunsås, gröna ärter. Inkokt lax, ljummen potatissallad, örtagårdssås, gröna ärter. Dessert: Falsk kalvdans, sylt.

Söndag Lunch: Helstekt kotlettrad, rostad kulpotatis, dragon&persiljesås, broccoli, gelé. Pestogratinerad sejfilé, rostad kulpotatis, vitvinsås, broccoli. Dessert: Drottningmousse.