Veckans matsedel

Kalmar Artikeln publicerades

Måndag Lunch: Köttbullar, potatis, brunsås, blomkål, lingonsylt. Lättrimmad torsk, potatis, vitvinsås, brysselkål. Dessert: Päronkräm.

Tisdag Lunch: Kycklinggryta med paprika, svamp och purjolök, ris, råkost. Panerad kotlett, potatis, senapsgräddsås, färsk inlagd gurka. Dessert: Semla

Onsdag Lunch: Rotmos, kokt köttkorv. Chili con carne, ris, bröd, creme fraiche. Dessert: Ananaspaj, vispgrädde.

Torsdag Lunch: Panerad sejfilé, potatis, dill- och vitvinsås, romanescosymfoni. Skinkfrestelse med purjolök och ananas, bakad tomat. Dessert: Äppelkaka, vaniljsås.

Fredag Lunch: Stekt fläsk, potatis, löksås, sommargrönsaker. Krondillsrimmad sejfilé, potatis, västerbottencrème, sommargrönsaker. Dessert: Pannacotta med vinbärsås.

Lördag Lunch: Köttfärslimpa, potatis, brunsås, klostergrönsaker. Skaldjurspaj, sallad, Rhode Islandsås. Dessert: Ägglikörmousse.

Söndag Lunch: Ugnskokt lax, potatis, örtsås, gröna ärtor. Kassler, pasta penne, tomatsås, gröna ärtor. Dessert: Brylépudding, karamellsås.