Nyheter

Du har väl laddat ned appen!?

Nyhetsnytt Artikeln publicerades
Östra Småland/Nyheternas webbredaktör Simon Karlsson är nöjd med att få senaste nytt hemifrån norra Öland automatiskt via appen MinÖstraSmålandNyheterna.
Foto: Montage
Östra Småland/Nyheternas webbredaktör Simon Karlsson är nöjd med att få senaste nytt hemifrån norra Öland automatiskt via appen MinÖstraSmålandNyheterna.

Äntligen har Östra Småland/Nyheterna en modern, renodlad nyhetsapp som håller våra läsare uppdaterade på vad som händer i vår del av landet.

För mig är ”Mina val” det bästa med vår rykande färska nyhets-app MinÖstraSmålandNyheterna.

Där väljer jag enkelt med en knapptryckning vilka ämnen och geografiska områden jag vill veta allt om.

Jag bor i Kalmar, men kommer från norra Öland, så därför väljer jag att följa ”Kalmar kommun” och ”Borgholms kommun”.

Jag vill ha koll på de brott och olyckor som händer i min närhet, och väljer därför ”Brott och olyckor”.

Och jag fascineras ständigt av Klas Palmqvists lokalhistoriska texter om människor, platser och företeelser från då och nu, så följer så klart det för Östra Småland/Nyheterna helt unika ”Torget”.

Varje gång en text publiceras i något av de ämnen jag valt att följa, så får jag en pushnotis på min telefon. Appen ger mig bättre koll än någonsin.

Och skulle jag tycka att det blir för många pushar så stänger jag bara av den funktionen. Lätt som en plätt. Sen kan jag när jag vill gå in i appen och scrolla genom vad som har dykt upp sedan sist i respektive ämnesval.

Vill jag ha en mer övergripande bild av nyhetsläget så kollar jag snabbt genom ”Toppnyheter” för det allra senaste, och är jag bekväm så inväntar jag dagens ”Utgåva” med ett urval av dagens bästa och viktigaste nyheter.

Vi som lokaltidning ska ha bäst koll på det lokala. Du som läsare ska ha bäst koll på det lokala. Med MinÖstraSmålandNyheterna är det lättare än någonsin tidigare.

 

Besök vår kundcentersida för mer info och för att ladda ned appen.