Kropp hittad i brandresterna

Emsfors Artikeln publicerades
Den kropp som har upptäckts i den nedbrunna villan i Emsfors kommer inte att kunna identifieras förrän glöden har lagt sig.
Foto: Marcus Bornlid Lesseur
Den kropp som har upptäckts i den nedbrunna villan i Emsfors kommer inte att kunna identifieras förrän glöden har lagt sig.

Under måndagen hittade polisen en kropp i den nedbrunna villan i Emsfors. Kroppen har inte kunnat identifieras men anhöriga till den äldre man som bodde i huset har informerats om att en kropp har hittats i huset.

Villan i Emsfors är totalt utbränd, endast skorstenen reser sig upp mot skyn. Räddningstjänsten har lämnat platsen. Polis har spärrat av området och bevakar scenen.

En kropp har upptäckts i brandresterna men den har inte kunnat identifieras eftersom glöden är för varm. Först om två eller tre dagar tror polisen att det ska vara möjligt att ta ut kroppen ur huset. Den tekniska undersökningen har

Kroppen tros vara en människa. Men vem det kan vara vill inte polisen spekulera i. Däremot har polisen inte lyckats komma i kontakt med villaägaren.

Branden rubriceras fortfarande som mordbrand men polisen har ännu ingen uppfattning om vad som har orsakat branden.

Enligt polisens hemsida tvingades man avbryta den tekniska undersökningen på grund av fortsatt hög värme efter branden. Kroppen är inte identifierad, men anhöriga till den äldre man som bodde i huset är informerade om att en kropp anträffats.