Fartfylld buskis besöker Oskarshamn

Oskarshamn Artikeln publicerades
2Entertain-Falkenberg, Dag-Otto Flink alias Jojje Jönsson i sin berömda postsplit. Bild: Bo Håkansson, Bilduppdraget.
Foto: Bo Håkansson
2Entertain-Falkenberg, Dag-Otto Flink alias Jojje Jönsson i sin berömda postsplit. Bild: Bo Håkansson, Bilduppdraget.

I oktober gästas Oskarshamn av komikern och skådespelaren Jojje Jönsson. Tillsammans med en ensemble på sju personer bjuder han på showen ”Nöjeskarameller”. - Det är en revy med humorfyllda sketcher som varvas med sång och musik, säger Jojje Jönsson.

”Nöjeskarameller” är en show i revyform och har redan under våren gjort en succéfylld turné i södra Sverige. Eftersom turnén blev så lyckad väljer nu Jojje Jönsson och ensemblen att turnera vidare till 6 olika platser i bland annat Småland.

– Jag har som devis att det ska vara lustfyllt, då blir det bra, och eftersom vi hade så roligt och gensvaret vi fick från publiken var så positivt så kände vi att vi ville fortsätta turnén nu till hösten.

– Föreställningen är densamma som i våras, men den är inte så manusbunden, och vi är alla väldigt förtjusta i att improvisera, så man vet aldrig riktigt hur det blir eller vad man har att förvänta sig, säger Jojje Jönsson.

Den publik som brukar komma till Vallarna för att se Jojje Jönsson uppträda tillsammans med Stefan och Krister, kommer säkert inte bli besvikna utan kommer till stor del att känna igen sig, menar Jojje Jönsson som också berättar även Dag-Otto och några av de andra karaktärer han brukar göra kommer att dyka upp under kvällen. Den välkände brevbäraren får också sällskap av kollegorna Willy Björkman, från TV4:s Bygglov, samt Håkan Windahl och Anders Jönsson från blekinge gänget Nöjeskompaniet. Kvinnlig medverkande är sångerskan och sketchartisten Matilda Jönsson.

– Den största skillnaden från det vi gör på Vallarna är att ”Nöjeskarameller” inte är en sammanhängande föreställning, utan en renodlad revy. Så det blir komiska sketcher, varvat med nummer av sång och musik, och det är en väldigt levande föreställning med högt tempo säger Jojje Jönsson.

Den 11 oktober kommer showen ”Nöjeskarameller” till Oskarshamn och kommer då att kunna ses på Forum.