Full rulle när Jysk öppnade ny butik

Oskarshamn Artikeln publicerades
Långa köer med människor som var shoppingsugna på Jysk.
Foto: Amanda Ekblad
Långa köer med människor som var shoppingsugna på Jysk.

Efter 20 år så har Jysk valt att byta till ett nytt område och nya lokaler i Oskarshamn. Ett val som butikschefen Josefine Svensson är nöjd med.

Vid klockan 9 på torsdagsförmiddagen öppnade den nya Jyskbutiken ute vid handelsområdet Snickeriet. Många personer hade tagit sig ut till den nya butiken och personalen hade redan tidigt efter det öppnat fullt upp i kassorna. Långa köer ringlade sig inne i butiken efter att butiken hade varit öppen ett litet tag.

Josefine Svensson som är butikschef för Jysks nya butik var väldigt glad över att det kommit så pass mycket folk. Hon berättar om vad hon tycker om butikens nya lokaler och varför de passar bättre för Jysk.

– Vi kommer att sakna att vara grannar med Maxi, men lokalen här är mycket mer anpassad efter oss och den passar bättre med Jysks nya koncept, berättar Josefine Svensson.

Efter 20 år i Oskarshamn så har Jysk valt att byta till nytt område och nya lokaler. Att det blev just den här platsen som Jysk öppnade sin butik på är något som Josefine Svensson är väldigt nöjd med.

– Det är fantastiskt läge vi har med att dela plats med Rusta och Dollarstore. Vi är väldigt nöjda med att ha dem som grannar, säger Josefine Svensson.

Jysk öppnade ny butik ute i handelsområdet Snickeriet.
Foto: Amanda Ekblad
Jysk öppnade ny butik ute i handelsområdet Snickeriet.

Utanför den stora butiken fanns även ett område uppställt med trädgårdsmöbler något som lockade en hel del människor. Men det var den stora nya butiken inomhus som det var flest människor där för att titta på.