Granngården-butik till Oskarshamn

Oskarshamn Artikeln publicerades
Granngården.
Foto:privat
Granngården.

Granngården öppnar en butik i Oskarshamn på skärtorsdagen, den 29 mars, nästa år. Dessförinnan slår företaget upp en helt ny butik i Kalmar i slutet av januari.

I ett pressmeddelande skriver Granngården att företaget under en längre tid har betraktat Oskarshamn som en intressant ort.

"Nu har vi äntligen kunnat hitta rätt läge som passar vårt behov till fullo. Eftersom regionen har ett väldigt aktivt lantbruk är det för våra kunder viktigt med ett brett sortiment inom skog, maskin och lantbruk."

Den nya butiken kommer att ligga i närheten av rondellen vid Åsavägen/Östersjövägen. Granngården skriver att företaget satsar på att erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare och hus och hem. Den nya butiken ska dessutom ha en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade personer.

– Oskarshamn är vår 113:e butik – men vi är långt ifrån färdigetablerade. Vi bedömer att det finns utrymme för upp emot 140 Granngården-butiker i Sverige, säger Olof Fransson, som är försäljningschef.

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Östra Småland Nyheterna så godkänner du samtidigt våra regler.

På ostrasmaland.se är det möjligt att kommentera vissa artiklar. Dock tar vi bort möjligheten att kommentera artiklar med rättsrelaterat innehåll, till exempel domar och åtal. Vi hade den möjligheten tidigare, men fick då mängder med kommentarer med innehåll som vi inte kunde publicera.

För att kunna kommentera måste du ha ett användarkonto hos Disqus, vars verktyg för kommentarer används på ostrasmaland.se. På tider då Östra Småland Nyheternas webbredaktion inte är bemannad går det inte att kommentera artiklar på ostrasmaland.se

ostrasmaland.se tillämpar eftermoderering av läsarkommentarerna. Det innebär att den som skriver en kommentar får den publicerad i det närmaste omedelbart, men att kommentaren senare kan komma att modereras bort om den inte lever upp till riktlinjerna för läsarkommentarer på ostrasmaland.se.

Det innebär också att vid publiceringen är det den som skrivit kommentaren som är juridiskt ansvarig för dess innehåll och därmed kan bli anmäld för exempelvis förtal. Efter modereringen är det ansvarig utgivare på Östra Småland Nyheterna som bär det juridiska ansvaret.

Läsarkommentarer - riktlinjer

Vi har högt i tak.

Vi har en tillåtande grundinställning.

Vi vill att användarna ska komma till tals.

Men

Vi tillåter inte läsarkommentarer i samband med rättsrelaterade artiklar.

Vi publicerar inte läsarkommentarer där någon anklagas för brottslighet.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med uppenbara osanningar.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med uppenbara faktafel.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med synpunkter eller åsikter som inte är relevanta för den diskuterade artikeln.

Vi publicerar inte läsarkommentarer om etnisk grupp, kön, sexuell läggning, politisk tillhörighet, yrke eller religion om det saknar betydelse i sammanhanget

Vi tillåter kritik mot personers handlingar och beslut. Etiska spelregler gäller.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med uppgifter som vi av etiska skäl undvikit att publicera i den diskuterade artikeln.

Vi kan publicera länkar till andra webbplatser, men de ska vara relevanta för den diskuterade artikeln.

Vi rättar inte grammatiska fel, stavningsfel, meningsbyggnadsfel mm i läsarkommentarerna.