TT-Feature

Roseanne Barr flyttar till Israel

TT-Feature Artikeln publicerades

Roseanne Barr meddelar att hon kommer att flytta till Israel när "The Conners", uppföljaren till hennes tv-serie "Roseanne", börjar sändas i USA. I hennes gode vän rabbinen Shumley Boteachs podcast säger hon att hon åker dit för att studera och eventuellt bosätta sig där i framtiden, skriver Contact music.(TT)

Roseanne Barr meddelar att hon kommer att flytta till Israel när "The Conners", uppföljaren till hennes tv-serie "Roseanne", börjar sändas i USA. I hennes gode vän rabbinen Shumley Boteachs podcast säger hon att hon åker dit för att studera och eventuellt bosätta sig där i framtiden, skriver Contact music.

– Jag har sparat lite slantar och är lyckligt lottad att jag kan åka och studera med den rabbin som vill bli min läromästare. Jag kommer förmodligen att flytta dit och studera för mina favoritlärare. Det är en ynnest och ett privilegium att vara en judisk kvinna, säger hon.

Roseanne Barr fick sparken från sin egen tv-serie efter att ha twittrat rasistiskt om Barack Obamas tidigare rådgivare. Även då talade hon ut i Shumley Boteachs podcast i en tårfylld intervju.

"The Conners" har premiär på NBC den 16 oktober. I podcasten säger Roseanne att hon inte missunnar sina tidigare kollegor framgång, men att hon inte har något positivt att säga om beslutet att fortsätta serien utan henne.