TT-Inrikes

Fyra till sjukhus efter olycka

TT-Inrikes Artikeln publicerades

Fyra personer, varav två barn, har förts till sjukhus efter en singelolycka på E45 mellan Ytterhogdal och Rätan i Härjedalen. Bilen som de fyra färdades i har av oklar anledning kommit av vägen och voltat. En vuxen och ett barn har förts till Östersunds sjukhus med ambulanshelikopter.(TT)

Fyra personer, varav två barn, har förts till sjukhus efter en singelolycka på E45 mellan Ytterhogdal och Rätan i Härjedalen.

Bilen som de fyra färdades i har av oklar anledning kommit av vägen och voltat. En vuxen och ett barn har förts till Östersunds sjukhus med ambulanshelikopter. De två övriga, en vuxen och ett barn, har tagits till sjukhus med vanlig ambulans.

– Alla fyra har fått åka ambulans, men jag vågar inte svara på vad det har gjorts för bedömningar på plats. Det enda jag vet är att det inte är några andra fordon inblandade, sade Peder Jonsson, presskommunikatör hos polisen, tidigare till TT.

Enligt Östersunds sjukhus har ett av barnen medelsvåra skador, men mår under omständigheterna gott. Skadeläget för resterande tre är fortsatt oklart.